Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Edmonton Oilers har nylig gjenvunnet kreftene, og de har slått Washington Capitals, Tampa Bay Lightning og andre lag for å få en fire-kamps seiersrekke. Edmonton Oilers har avansert til tredjeplass i divisjonen, og scoret flere mål i sine to siste kamper. Leon Draisaitl scoret sitt 40. mål for sesongen mot Edmonton Oilers og Buffalo Sabres. Leon Draisaitl, 26, som har vært i Edmonton Oilers i åtte år, bruker hockey trøye nr. 29 veldig mye.

Edmonton Oilers har produsert få fremragende spillere gjennom årene, de mest fremragende er Leon Draisaitl og Connor McDavid. Nå er Connor McDavid og Leon Draisaitl begge rundt 25 år gamle, men samarbeidet deres har dessverre ennå ikke skapt en ny mester. Det er mer enn 20 år siden Edmonton Oilers sin strålende historie, og laget har ikke våknet helt opp. Fordi spillee i Calgary Flames drakt i år allerede har begynt å kjempe hardt, har også spillee i Edmonton Oilers drakt blitt påvirket og begynt å handle.

Calgary Flames og Edmonton Oilers er rivaler fra samme provins, og de var begge lag som mange spillere drømte om å starte. De siste årene har trenden med ishockey gradvis blitt okkupert av amerikanske lag, mens flere kjente lag i Canada har mistet sjansene til å vinne mesterskapet. Kan Edmonton Oilers, Calgary Flames og Toronto Maple Leafs bære byrden med å vinne tittelen? Hvilke endringer vil de medføre i resten av timeplanen?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 174 تاريخ : جمعه 27 اسفند 1400 ساعت: 13:40

Chicago Blackhawks har vært i dårlig form igjen denne sesongen, og laget har slitt med å komme tilbake til god form. Chicago Blackhawks vant tre Stanley Cups mellom 2010 og 2015, og nå sliter de med å komme seg til sluttspillet. Chicago Blackhawks' største feil kom i spillerjusteringsarrangementet i 2016, da laget måtte gjøre avveininger mellom spillere på grunn av lønnsgrenser. Til slutt tok et stort antall spillere av seg Chicago Blackhawks drakt og dro, og de sluttet seg til andre lag.

Sesongen 2017 viste seg å være en fiasko for Chicago Blackhawks med å velge spillere, og spillee de etterlot spilte ikke bra. I løpet av de neste to årene gjorde Chicago Blackhawks store justeringer av spillee sine igjen, men dessverre kunne ikke laget lenger finne de fremragende spillee. Chicago Blackhawks har tapt mot Boston Bruins i sine to siste kamper, og den situasjonen legger mye press på spillee. Tidligere var Chicago Blackhawks sterkeste fiende Boston Bruins. De kunne gripe muligheten til å slå motstanderen hver gang. Dessverre har laget tapt mot motstanderen på rad nå.

Boston Bruins drakt har dukket opp i finalen tre ganger de siste ti årene, men alle tapte for motstandee. Det har gått 10 år siden sist Boston Bruins vant et mesterskap, så hva er planene deres for denne sesongen? I historien til NHL er lagene som vant Stanley Cup konsentrert i noen få lag, og mange lag har aldri vunnet den. Blant dem har Boston Bruins og Chicago Blackhawks en rekord på 6 mesterskap, og prestasjonen til disse to lagene er fortsatt ganske god.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 198 تاريخ : چهارشنبه 25 اسفند 1400 ساعت: 15:01

Jack Eichel kom tilbake til KeyBank Center iført en Vegas Golden Knights drakt for første gang, og han forventet ikke å bli behandlet slik av fansen. Opprinnelig var Jack Eichel en god spiller for Buffalo Sabres, men på grunn av helsen hans hadde han dessverre en uenighet med laget. Til slutt bestemte Buffalo Sabres seg for å bytte Jack Eichel, og laget følte at det ikke var noen fremtidig utvikling i ham. Jack Eichel ble byttet av Buffalo Sabres, og hvorfor skulle disse franchise-fansen klandre ham for deres harme?

Jack Eichel har hatt en forferdelig sesong i 2021, og alle utmerkelsene han har skapt har blitt fjeet av laget. I det øyeblikket Jack Eichel ble fratatt kapteinskapet, falt hans hjerteknuste tårer på Buffalo Sabres drakt, vel vitende om at han hadde blitt sluppet av laget. Jack Eichel vokste også opp og forsto etter å ha grått. I en alder av 24 så han forskjellen mellom karriere og hobby. Når han ser tilbake på de seks årene han tilbrakte i Buffalo Sabres, tenkte han ganske enkelt at han kunne inkorporere denne hobbyen i karrieren. Det viste seg at alt han mente var for naivt.

Dette spillet har styrket Jack Eichels tro på at han vil jobbe hardt for å overvinne all forstyrrelse utenfor spillet. Jack Eichel har kontrollert følelsene sine veldig godt, men dessverre er han fortsatt påvirket av andre. Vegas Golden Knights ga Jack Eichel en ny start, og han levde opp til forventningene og trosset alle odds. Spillere kan være inkonsekvente når de kommer tilbake til kampen etter en pause fra skade eller operasjon. Alle håper at Jack Eichels holdning er positiv, og i en alder av 25 år er han den kritiske perioden når tiden er moden.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 239 تاريخ : جمعه 20 اسفند 1400 ساعت: 17:13

Calgary Flames sin seiersrekke på 12 kamper ble brutt av Washington Capitals, som slo Colorado Avalanche til en tomålsseier fra Alexander Ovechkin. Washington Capitals elitespiss Alexander Ovechkin scoret ytterligere to mål i kampen, og nå gir han Jaromir Jagr nummer tre i NHL-historien med 766 mål. Alexander Ovechkin slår nå rekorder i hver kamp han er involvert i, og han håper denne Washington Capitals drakt kan følge ham for å skape flere mirakler.

Apropos Jaromir Jagr, alle tror at hans 766. mål også er relatert til Calgary Flames. Jaromir Jagr spilte for 11 lag i sitt liv, og til slutt tok han på seg Calgary Flames drakt og valgte å forlate NHL. Da Jaromir Jagr var 46 år gammel var det mange amerikanske lag som ikke ønsket at han skulle være med, og lagene foretrakk yngre spillere. Så til slutt ble Jaromir Jagr med på det kanadiske laget for første gang, og han scoret også de siste 7 målene i karrieren med dette laget. På grunn av Jaromir Jagrs fysiske skade, var han takknemlig for muligheten som ble gitt av Calgary Flames, og til slutt valgte han å si opp kontrakten med laget tidlig.

Jaromir Jagr, 50, spiller fortsatt ishockey i hjembyen, en karriere han har skåret inn i hele livet. Jaromir Jagr var henrykt over å høre at Alexander Ovechkin hadde scoret 766 mål i en alder av 36 år, og han håper flere ungdommer vil slå denne rekorden på banen i fremtiden. Ishockey er en veldig magisk sport, den har brakt utallige umulige mirakler til mennesker.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 18 اسفند 1400 ساعت: 15:28

Tampa Bay Lightning og Pittsburgh Penguins har begge vært solide lag det siste tiåret, og forrige sesong var det forventet at de skulle møtes i sluttspillet. Dessverre ble Pittsburgh Penguins eliminert i den første runden av sluttspillet. De to lagene møtte til slutt denne sesongen, med Pittsburgh Penguins som vant 5-1 mot Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning tok en seiersrekke på fem kamper, og de må reflektere igjen etter denne kampen.

Kampens beste spiller var Evgeni Malkin i nr. 71- hockey trøye, som scoret ett mål og to assist for Pittsburgh Penguins. Det er lenge siden Tampa Bay Lightning tapte en så stor kamp, ​​og målvakten Andrei Vasilevskiy gjorde 35 redninger, et bevis på styrken til Pittsburgh Penguins. Tampa Bay Lightning-trener Jon Cooper er veldig beæret over å ha en flott matchup med Pittsburgh Penguins, slik at han kan se manglene til laget sitt.

Pittsburgh Penguins spilte veldig bra i denne kampen, mens Tampa Bay Lightning hadde mange tuovers. Tampa Bay Lightning er et lag som kan lære av å tape kamper, og vi tror denne kampen vil gi laget en bedre opplevelse. Enten det var unge fans i Tampa Bay Lightning drakt eller eldre fans i Pittsburgh Penguins drakt, var de begeistret over å være der for å se denne minneverdige kampen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 184 تاريخ : جمعه 13 اسفند 1400 ساعت: 15:40

NHL-spillet endres når som helst, og ingen kan forutsi hvilke lag som til slutt kommer til sluttspillet. New York Islanders har hentet krefter den siste tiden, men de ble dessverre slått av Colorado Avalanche i denne runden. Colorado Avalanche vant sin 40. kamp for sesongen, og de vil ikke la noen sjanse til å vinne gå fra seg. Sesongens New York Islanders drakt er ikke lett å dukke opp i sluttspillet, tross alt har laget falt for mange poeng bak andre motstandere.

Boston Bruins hadde en sjelden seiersrekke på fem kamper denne sesongen, men de ble brutt i de siste 22 sekundene av kampen mot Anaheim Ducks. Anaheim Ducks og Boston Bruins sto fast i uavgjort, men Trevor Zegras, som hadde på seg nhl drakter nr. 22, endret kampen. Nok en gang knust Boston Bruins' besluttsomhet om å beholde seiersrekke, og de må jobbe enda hardere for å komme seg til sluttspillet. Etter kampen var keeperen i Boston Bruins drakt så frustrert at han følte at han hadde sviktet lagkameratenes forventninger.

I siste runde ble Anaheim Ducks beseiret 0-4 av New York Islanders, mens Boston Bruins beseiret Los Angeles Kings 7-0. Hver runde vil ha en veldig forskjellig lagstyrke, så mentaliteten til spillee er veldig viktig. Etter kampen bør de fokusere riktig på neste runde. Ishockey er Fast Furious, så slutten kan enkelt endres i siste liten. Ishockeyspillere skal ikke bare ha høye ferdigheter, men også ha stabile psykologiske egenskaper.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 180 تاريخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400 ساعت: 9:42

Hver fan har et lag de tror på, og det meste av livet deres er påvirket av dette laget. Det var en liten jente som likte Colorado Avalanche drakt veldig godt, og det året vant laget bare tre mesterskap i Stanley Cups, Conference championships og Presidents' Trophy. Nå har det gått 20 år, og den lille jenta har vokst til en middelaldrende person, men hun beholder fortsatt Ba drakter som har passert 20 år.

Colorado Avalanche har jobbet hardt for å kvalifisere seg til sluttspillet gjennom årene, men deres styrke har aldri vært i stand til å spille konsekvent i disse syv kampene. Colorado Avalanche gikk videre til sluttspillet forrige sesong med topplasseringen i divisjonen, men de tapte mot Vegas Golden Knights i andre runde. Denne sesongen har Colorado Avalanche holdt på nr. 1-plassen etter en måned med hardt arbeid, men Nathan MacKinnon er for øyeblikket satt på sidelinjen med en skade i underekstremiteten.

Den lille jenta elsker byen Denver, og hun håper at Colorado Avalanche vinner Stanley Cup også i år. 20 år har endret den lille jentas ansikt, men det kan fortsatt ikke endre kjærligheten hennes til Colorado Avalanche. Nå går hun glipp av mange flotte kamper på grunn av sitt travle liv, men i år er hun klar til å ta med familien med hockey trøye for å møte Colorado Avalanche i sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 247 تاريخ : جمعه 6 اسفند 1400 ساعت: 20:44

Etter NHL halvveis gjennom, forble Tampa Bay Lightning ligaens mest konsekvente lag, og falt aldri ut av de tre beste. Toronto Maple Leafs, Anaheim Ducks og Edmonton Oilers har alle hatt veldig gode resultater før, men de tapte alle kampene sine nylig. Toronto Maple Leafs tapte 2-5 mot Montreal Canadiens i en kamp som nok en gang så kampen om Canadas beste ishockeylag. Selv om Montreal Canadiens endte sist i divisjonen denne sesongen, vil de fortsatt ikke gi opp jakten på seier.

Boston Bruins hadde nok en gang en god sen kamp denne sesongen da laget rykket opp til toppen av divisjonen i høyt tempo. Forrige sesong vant Boston Bruins også de siste rundene tappert, og de kom til slutt til sluttspillet. I 2022 valgte Boston Bruins' berømte keeper Tuukka Rask å trekke seg, og kroppen hans har slitt med å støtte intensiteten i spillet. Tuukka Rask hadde på seg en Boston Bruins drakt i 15 år. Han var veldig motvillig til å si farvel til alle. Han elsket dette dynamiske laget.

Alle vet at Tuukka Rask opprinnelig var en spiller i en Toronto Maple Leafs drakt, men han ble byttet av laget et år senere. Etter at Tuukka Rask begynte i Boston Bruins, følte han seg verdsatt på laget, og han viet all sin energi til å bli her. 34 år gamle Tuukka Rask kan ikke lenger spille for Boston Bruins, og han håper inderlig at spillee på dette laget kan oppnå bedre resultater.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت: 14:44

Pittsburgh Penguins kom endelig til topps i divisjonen etter mye hardt arbeid i slutten av kampen. Sidney Crosby scoret sitt 500. karrieremål mot Pittsburgh Penguins og Philadelphia Flyers mot laget han hadde slått flest ganger. Etter at Sidney Crosby tok på seg Pittsburgh Penguins drakt for første gang i 2005, forblir han med laget den dag i dag. 17 års tid gjorde at Sidney Crosby ble dypt forelsket i dette laget, og han gikk bare glipp av 285 kamper på laget på grunn av skade.

Alle som nevner Sidney Crosby vil tenke på den morsomme historien om hockey trøye nr. 87. Mange fans gjør alltid mange sprø ting for å få denne nhl drakter. Gjennom årene har Sidney Crosby drakt salg alltid vært langt foran andre spillere, og hans oppførsel har tiltrukket seg mange fans. Sidney Crosby er en av de spillee som virkelig fortjener beundring, han bringer positiv energi til folk, både i spillet og i livet.

Sidney Crosby er allment ansett som en av de største hockeyspillee gjennom tidene, og han er også den yngste kapteinen i NHL-historien som ledet laget sitt til Stanley Cup. Sidney Crosby har vunnet tre Stanley Cups på Pittsburgh Penguins, og deres eneste tap til finalen var tap for Detroit Red Wings i 2007-2008. Forrige sesong bommet Pittsburgh Penguins sjansen til å gå videre til finalen etter tap i sluttspillet. Vil de klare å oppnå mesterskapsdrømmen igjen etter fem år?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 167 تاريخ : پنجشنبه 28 بهمن 1400 ساعت: 9:33

Ingen kunne ha forestilt seg at Montreal Canadiens, som gikk videre til finalen forrige sesong, skulle ha en så dårlig rekord denne sesongen. I tilfelle av dårlig rekord fikk trener Dominique Ducharme sparken direkte, og nå er lagets midlertidige trener Martin St. Louis. I Montreal Canadiens og Columbus Blue Jackets trodde alle at Martin St. Louis ville snu kampen, men de tapte 2-1. Fordi Martin St. Louis tidligere var spesialrådgiver for Columbus Blue Jackets, ble det antatt at han burde ha en god forståelse av motstanderens strategiske mønstre.

Martin St. Louis har spilt for fire lag tidligere, og den lengste han bruker er Tampa Bay Lightning drakt. For å takke Martin St. Louis for hans 14 års ungdom for Tampa Bay Lightning, gjorde laget ham til den første spilleren som trakk seg med hockey trøye nr. 26. Martin St. Louis var motvillig til å gi opp kjærligheten til ishockey etter at han ble pensjonist, så han ble NHL-trener.

Montreal Canadiens tapte ni kamper på rad og Martin St. Louis hadde mye vondt. Dette var Martin St. Louis sin andre kamp som trener, og de slet fortsatt med å vinne til tross for at de kjente motstandee hjemme. Martin St. Louis vet nøyaktig hva denne Montreal Canadiens drakt står for, så han må vinne kamper hvis han vil fortsette å trene laget. Selv om ingen tror på trenerevnen til Martin St. Louis, som kun er midlertidig trener i Montreal Canadiens, håper han fortsatt å skape en god rekord.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 236 تاريخ : يکشنبه 24 بهمن 1400 ساعت: 16:10

Siden Boston Bruins ble beseiret av Washington Capitals med en stor poengsum, har laget gjort en dyp refleksjon. Nylig har Boston Bruins vunnet tre kamper, og lagets selvtillit har blitt gjenopplivet. I begge kampene mellom Boston Bruins og New York Islanders forsvarte keeper Tuukka Mikael Rask målet bra. Boston Bruins tapte New York Islanders-kampen for en måned siden, og nå har laget vunnet tilbake.

Med en måned igjen i den ordinære sesongen i ligaen, er Boston Bruins 6 poeng fra førsteplassen Washington Capitals. I begge sesonger gikk Boston Bruins videre til sluttspillet med Østkonferansens første plass. På grunn av ustabiliteten til Boston Bruins-spillee forrige måned, falt lagets rangering direkte til fjerde. De siste årene er Boston Bruins drakt et symbol på styrke i publikums hjerter. Teamet ønsker ikke å se publikumets tapte øyne. Så i neste kamp, ​​vil Boston Bruins definitivt spille til sin styrke for å vinne spillet.

Styrken til mange lag har endret seg denne sesongen, med Florida Panthers og Carolina Hurricanes som forbedret seg mest. I 1996 dukket Florida Panthers drakt opp i Stanley Cup-finalen, som også ble den eneste gangen laget kom til finalen. Resultatene av Florida Panthers har vært i svakt løp gjennom årene, og divisjonsmesterskapet har blitt lagets høyeste æretittel. Florida Panthers 'nye gruppe spillere er rundt 25 år, og disse spillee har vist en veldig moden og stabil prestasjon denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 184 تاريخ : شنبه 28 فروردين 1400 ساعت: 19:17

I den siste NHL-ordinære sesongen tapte Toronto Maple Leafs tre kamper på rad. Toronto Maple Leafs har blitt rangert først i Northe League denne sesongen, og lagets ytelse er relativt stabil. I denne omgangen tapte Toronto Maple Leafs mot Winnipeg Jets 2-5. Winnipeg Jets er for øyeblikket nummer to med 57 poeng, og laget er 3 poeng bak det første Toronto Maple Leafs. Winnipeg Jets har endret seg fra den opprinnelige sisteplassen til andreplassen, og lagets eksplosive kraft blir sterkere og sterkere.

Winnipeg Jets har blitt etablert i så mange år, og laget har ikke vunnet noen mesterskapspriser. I 2011 endret Winnipeg Jets drakt sin stil, og lagets logo endret seg også. Når lagtiden endrer seg, er Winnipeg Jets mer ivrig etter å vinne æren av mesterskapet. Etter 10 års erfaring har Winnipeg Jets laget mye rom for forbedringer denne sesongen. Publikum liker nå spesielt Pierre-Luc Dubois og Logan Stanley, som har på seg henholdsvis hockey trøye nr. 13 og nr. 64.

Etter at Toronto Maple Leafs tapte kamper på rad, gjorde laget nok en gang en dyp refleksjon. Toronto Maple Leafs har ikke kvalifisert seg til Stanley Cup-finalen igjen på mange år, og de er ivrige etter å komme tilbake med seier. Winnipeg Jets ønsker å gå videre til sluttspillet, og laget må jobbe hardere for å slå flere lag.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 200 تاريخ : شنبه 28 فروردين 1400 ساعت: 0:05

I den siste NHL-ordinære sesongen har Washington Capitals vunnet store poeng på rad. Washington Capitals beseiret først Boston Bruins 8-1, og deretter beseiret Philadelphia Flyers 6-1. Washington Capitals kom igjen til topplassering i Østkonferansen, og denne sesongen har det vært mange fremragende spillere på laget. Folk liker fremdeles utseendet til TJ Oshie som har på seg Washington Capitals drakt, og styrken hans har ikke blitt noe mindre.

Etter kampen viste Washington Capitals 7 spillere som scoret 10 mål denne sesongen. Styrken til Boston Bruins har gått ned denne sesongen, og det er vanskelig for dem å komme først i ligaen. Da Boston Bruins og Washington Capitals nettopp startet kampen i 4 sekunder, begynte spillee fra begge sider å rive hverandres hockey trøye og slå motstandee. Dette skjedde i begynnelsen av spillet, noe som førte til en sterk hevnfølelse på begge sider i de påfølgende spillene. Enheten til Washington Capitals-spillee er virkelig fantastisk. I dette spillet scoret tre spillere på laget to mål hver.

Washington Capitals har fått et stort gjennombrudd denne sesongen. Laget har ikke spilt bra på tre år. Denne gangen scoret Washington Capitals 8 mål fra Boston Bruins, og laget slo rekorden for første gang på ti år. Boston Bruins 'defensivlag var dårlig, og Brad Marchand bommet på påfølgende mål foran mål.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 182 تاريخ : چهارشنبه 25 فروردين 1400 ساعت: 22:00

I den nye NHL-ordinære sesongen beseiret Saint Louis Blues Minnesota Wild 9-1. Saint Louis Blues spilte sesongens beste prestasjoner denne gangen, og hver spiller var nedsenket i den harde konkurransen. Minnesota Wild var litt desorientert av Saint Louis Blues, og ingen hentet pasningen mellom lagkameratene. Det eneste målet til Minnesota Wild i dette spillet ble scoret av Zach Parise, som for tiden er den eldste spilleren på laget.

Etter at Saint Louis Blues scoret fire mål i første kvartal, viste flere Minnesota Wild-spillere en nervøs sinnstilstand. I 2012 hadde Zach Parise Minnesota Wild drakt og retuerte til hjembyen. Han har spilt for dette laget i 9 år. Zach Parise ledet New Jersey Devils til Stanley Cup-finalen som kaptein i 2011, så han viste en veldig stabil mentalitet etter å ha opplevd mye opplevelse på stedet.

Saint Louis Blues scoret totalt 9 mål, hvorav Robert Thomas scoret to fantastiske mål. Tilhengee iført St. Louis Blues drakt i publikum skrek av spenning. De så lagets beste prestasjoner denne sesongen. Saint Louis Blues ligger for tiden bak Minnesota Wild på Weste Conference-rangeringen, men de har spilt et gunstig motspill.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 138 تاريخ : شنبه 21 فروردين 1400 ساعت: 20:02

Etter at Carolina Hurricanes beseiret Florida Panthers etter hverandre, rangerte de først i Central Division med 57 poeng. I denne runden av NHL-ordinær sesong viste flere lag en tilstand av gjensidige seire og tap. I den siste runden beseiret Chicago Blackhawks Dallas Stars 4-2, og Columbus Blue Jackets beseiret Tampa Bay Lightning 4-2. I neste runde var det Dallas Stars sin tur til å beseire Chicago Blackhawks 5-1, og Tampa Bay Lightning for å slå Columbus Blue Jackets 6-4. Denne sesongen har Carolina Hurricanes drakt blitt likt av flere fans, og lagets ytelse har blitt mer og mer spennende.

Carolina Hurricanes har skiftet navn tre ganger siden 1972. I 1997 byttet teamet offisielt til Carolina Hurricanes, og hockey trøye deres var hovedsakelig røde og svarte. Etter at Carolina Hurricanes vant den første Stanley Cup i 2006, gikk laget aldri til finalen. Etter at Carolina Hurricanes vant Stanley Cup i 2006 led laget av skade og tap av spillere, og lagets ytelse falt til bunnen av divisjonen.

Mer enn et tiår senere byttet Carolina Hurricanes sjefen sin igjen i 2018 og lanserte en ny nhl drakter. De nylig endrede Carolina Hurricanes har også gjort store fremskritt når det gjelder rekord, og laget har gått videre til sluttspill i 2019 og 2020. Selv om Carolina Hurricanes ikke klarte å ta seg til finalen i sluttspillet de siste to årene, har de lykkes brøt knipe for å ikke kvalifisere seg til sluttspillet på 10 år. Denne sesongen vil Carolina Hurricanes fullt ut angripe og beseire motstandee. Laget håper å vinne den andre Stanley Cup i laghistorien.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 163 تاريخ : جمعه 20 فروردين 1400 ساعت: 19:51

Denne sesongen tok Saint Louis Blues farvel med fordelen, og laget falt til sjetteplass i Weste Conference. Om to år eksisterer ikke tittelen som Saint Louis Blues-mester lenger. I den nye runden tapte Saint Louis Blues mot Vegas Golden Knights 1-6. Saint Louis Blues tapte mot Vegas Golden Knights mange ganger denne sesongen. Angrer teamet på å gi slipp på lagkamerat Alex Pietrangelo?

Siden Alex Pietrangelo hadde Vegas Golden Knights drakt, har han fått tilbake sin vilje til å vinne mesterskapet her. Etter et halvt års erfaring har Alex Pietrangelos mentalitet blitt justert, og han ble sakte forelsket i denne gylne hockey trøye. Vegas Golden Knights har prestert enda bedre denne sesongen, og de håper å komme videre til finalen.

Alex Pietrangelo var tidligere kaptein på Saint Louis Blues, så han kjenner motstanderens strategiske modell veldig godt. I dette spillet ble Saint Louis Blues beseiret av Vegas Golden Knights både offensivt og defensivt. Derfor trenger mange lag det stilltiende samarbeidet fra gamle spillere og nye spillere for å virkelig oppnå den beste tilstanden. Gamle spillere er avhengige av langsiktig erfaring på stedet, mens nye spillere har splitter nye eksplosive kraft- og styrkefordeler som motstandee ikke kan bestemme. Slik er Vegas Golden Knights forberedt på denne sesongen. De har gått glipp av for mange muligheter før.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : چهارشنبه 18 فروردين 1400 ساعت: 10:15

I NHL-spillet er poengsummen forskjellen mellom de to lagene relativt sjeldne. I den ordinære sesongen denne sesongen har to lag oppnådd store poengsummer. De er New York Rangers 9-0 seier over Philadelphia Flyers, Colorado Avalanche 9-3 seier over Arizona Coyotes. Colorado Avalanche har mange gode resultater denne sesongen. Laget slo Minnesota Wild 6-0 sist, og slo deretter Anaheim Ducks 8-4 igjen.

Den heroiske eksplosiviteten til Colorado Avalanche-spillee har vunnet det ene fantastiske spillet etter det andre, og den ungdommelige vitaliteten har fått flere til å like dette laget. Salget av Colorado Avalanche drakt har økt betydelig denne sesongen, noe som ikke kan skilles fra resultatene av spillees harde arbeid. Først når et lag er godt nok, kan de tiltrekke fans og fans. Publikum likte hvilken som helst hockey trøye, først fordi dette laget presterte veldig bra i spillet.

I denne runden av spillet håpet Colorado Avalanche og Arizona Coyotes begge på å beseire motstandee, og ingen av sidene ga opp angrepet til slutten av spillet. Den beste spilleren i spillet var Joonas Donskoi, som scoret to mål i de første 7 minuttene av kampen. Joonas Donskois raske mål slo rekorden for det raskeste åpningsmålet i Colorado Avalanche-lagets historie. Denne sesongen blir styrken til disse unge spillee bedre og bedre.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : جمعه 13 فروردين 1400 ساعت: 20:17

I den siste NHL-ordinære sesongen forble Pittsburgh Penguins ubeseiret på 5 kamper, og lagets poeng har vært de samme som andreplassen. New York Islanders og Pittsburgh Penguins vant ikke tre kamper på rad. Det første spillet var uavgjort og Pittsburgh Penguins vant de to neste kampene. Publikum så på den heroiske ånden til spillee som hadde på seg Pittsburgh Penguins drakt på banen, og alle var enige om at de hadde håp om å komme tilbake til finalen denne sesongen.

For tiden i Easte Conference er Pittsburgh Penguins største konkurrent Washington Capitals. Washington Capitals har oppnådd flotte resultater denne sesongen, og formen er tilbake igjen. Alle husket det kjekke utseendet til Alexander Ovechkin iført en Washington Capitals drakt og plukket opp en hockeykule for noen år siden. På den tiden ble han idol til mange unge fans. Selv om den nåværende Alexander Ovechkin vokser i alderen, er hans styrke fremdeles en ekspert på mestrene.

Ut fra de tre kampene er New York Islanders ikke lenger motstandere av Pittsburgh Penguins. For en måned siden tapte Pittsburgh Penguins mot New York Islanders og Washington Capitals. Denne måneden har de beseiret New York Islanders. Pittsburgh Penguins vil ikke kunne møte Washington Capitals før denne tidsperioden neste måned. De må samle erfaring i hvert spill i løpet av denne måneden, slik at de har bedre sjanse til å beseire Washington Capitals.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 177 تاريخ : چهارشنبه 11 فروردين 1400 ساعت: 16:35

I denne runden av NHL-ordinære sesong beseiret Pittsburgh Penguins Buffalo Sabres 4-0 i begge kampene. Pittsburgh Penguins gjorde store fremskritt denne sesongen, og laget ligger for øyeblikket på tredje plass i Østkonferansen. Buffalo Sabres rangerte sist i Østkonferansen med 6 seire og 26 tap, og lagets 16 poeng ble den verste rekorden i hele ligaen.

Pittsburgh Penguins vant Stanley Cup fortløpende i sesongen 2015-2017. I løpet av de to årene likte hockey trøye deres mange tilskuere. Pittsburgh Penguins drakt vedtar en logo i tegneseriestil, og de lyse, svarte, hvite og gule tonene ser veldig levende ut. Salget av Pittsburgh Penguins Ba drakter har vært veldig bra opp gjennom årene. Både fargen og mønsterlogoen tilfredsstiller baas behov.

Pittsburgh Penguins håper å komme tilbake til finalen denne sesongen. De har ikke spilt bra på tre år. Pittsburgh Penguins er 4 poeng fra første plass, og laget er trygg på at de kan gjenopprette poengsummen. Pittsburgh Penguins overrasket nok en gang publikum denne sesongen. Kan de slå nye historiske rekorder?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 140 تاريخ : شنبه 7 فروردين 1400 ساعت: 17:03

Da Dallas Stars tapte 1-2 mot Tampa Bay Lightning igjen i NHL-ordinær sesong, følte publikum at de ikke lenger kunne kvalifisere seg til sluttspillet denne sesongen. Fremveksten av Dallas Stars ble en kortvarig enestående forestilling, og de oppnådde fortsatt ikke den effekten publikum hadde forventet. Når publikum ser resultatene av Dallas Stars og Tampa Bay Lightning denne sesongen, vil de huske situasjonen til NFL Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers forrige sesong.

Etter at San Francisco 49ers tapte mot Kansas City Chiefs i finalen, var resultatene deres spesielt dårlige året etter. Publikum analyserer årsakene til denne situasjonen, og de fleste av dem er resultatet av ubalansen i spillees mentalitet. Det vinnende laget vil igjen inspirere spillees ønske om mesterskap, og de tapende spillee vil føle at all deres innsats og innsats har vært forgjeves. Når mentaliteten endres, vil deres ytelse i spillet automatisk bli negativ.

I mange seriefinaler vil det andreplasserte laget ofte ikke prestere bra neste sesong. Tampa Bay Lightning drakt og Dallas Stars drakt som dukket opp forrige sesong på banen har blitt en fryseramme, og det er vanskelig for disse to lagene å vises i finalen samtidig. Blå og grønne hockey trøye er begge et stildesign forfulgt av mange lag, så kollisjonen mellom disse to fargene i spillet i fjor gjorde at scenen presenterte et vakkert landskap.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 195 تاريخ : پنجشنبه 5 فروردين 1400 ساعت: 16:56